Medicina muncii studiaza relatia om-munca

 
Organizatia Mondiala a Sanatatii a dat o definitie pentru sanatatea ocupationala:

« Principala tinta a sanatatii ocupationale este promovarea si mentinerea celui mai inalt grad de bunastare fizica, psihica si sociala a tuturor angajatilor, indiferent de meserie. »

   Conform legislatiei in vigoare, HG nr. 355/2007 completata cu HG nr.1169/2011, angajatorii din orice domeniu de activitate, atat din sectorul privat cat si din cel public, sunt obligati sa respecte reglementarile privind supravegherea sanatatii si securitatii lucratorilor.

In acest sens vin in intampinarea cerinţelor dumneavoastra, oferindu-va servicii de calitate in medicina muncii:
  •  Evaluarea riscului privind imbolnavirile profesionale.
  •  Monitorizarea activa a starii de sanatate a angajatilor.
  •  Indrumare privind reabilitarea, reconversia, reorientarea profesionala in caz de accidente de munca sau boli profesionale.
  • Consilierea angajatorului privind existenta riscului de imbolnavirea lucratorilor, elaborarea unei strategii de securitate si sanatate a locurilor de munca, adaptarea muncii si a locurilor de munca la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor.

 
RODOCTOR MEDICAL CENTER vă oferă un pachet complet care include examenul clinic medical și evaluarea psihologică la prețuri accesibile. Atât evaluarea psihologică cât şi examenul clinic medical se pot realiza la sediul firmei beneficiare în condițiile în care există un spațiul adecvat în care să se deruleze aceste activități, cât şi la sediul nostru.
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon