Cu ce se ocupă medicina internă?

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne (inima, plămâni, ficat, tub digestiv, splină, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos) ea privind organismul ca un tot unitar și se ocupă de diagnosticarea și tratamentul majorității bolilor de care suferă adulții (peste 18 ani). În unele cazuri medicul internist trimite bolnavul la un alt specialist, cum ar fi cardiolog, pneumolog, nefrolog, hematolog etc.

RODOCTOR MEDICAL CENTER vă oferă servicii medicale de specialitate, prin efectuarea examenului clinic complet, efectuarea investigațiilor de bază, interpretarea rezultatelor de laborator și paraclinice, efectuare electrocardiogramă (EKGși ecografie generală cu interpretare.

În urma examinărilor clinice și paraclinice se va stabili diagnosticul corect al afecțiunii și va da o serie de recomandări privind corecții ale stilului de viață și tratament pentru a vindeca afecțiunea sau pentru a preveni eventualele complicații.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon